FactuurSturen.nl Help

Wat kan ik met jullie chatbot?

Door verbinding te maken met onze chatbot via Signal of Telegram kunnen we je op de hoogte houden van gebeurtenissen binnen je FactuurSturen.nl account(s) en kun je eenvoudig bonnetjes en facturen als bijlage insturen.

Notificaties

Soms is het fijn om op de hoogte te zijn zonder dat je regelmatig moet inloggen op je account(s). De chatbot vertelt je wanneer er handmatige periodieke facturen klaarstaan om verzonden te worden, er herinneringen verzonden moeten worden, een offerte is goedgekeurd, een factuur betaald, enzovoort, enzovoort.

Je kunt zelf instellen welk type notificaties je wilt ontvangen. De berichtjes zijn kort en bondig en vervuilen op deze manier niet je e-mail inbox.

Ingekomen facturen

Krijg je een tankbonnetje of bonnetje voor de lunch in je handen gedrukt dan kun je die fotograferen en als bijlage sturen naar de Telegram chatbot. Hij zal je vragen voor welke administratie de bon bedoeld is en deze in de administratie klaarzetten. Je kunt het bonnetje vervolgens deponeren in een afvalemmer en vergeten. Het insturen van facturen en bonnetjes is daarmee zo eenvoudig geworden als het nemen en versturen van een selfie! Ook ontvangen facturen in PDF formaat kun je als bijlage insturen.

Het gebruik van de chatbot is geheel gratis en voor alle gebruikers beschikbaar. Ook voor het ontvangen van notificaties brengen we geen kosten in rekening.

Verbinden

Log in en volg deze stappen:
Instellingen Systeem Push Notificaties Voeg push kanaal toe

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Op en top beveiligd
Beveiliging Web en Mail
Gouden Factuur
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Meer tijd voor leukere dingen :)

Serieus, facturatie is natuurlijk niet het leukste wat er is.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.54.13

De laatste update van ons systeem is van 16-04-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.

Lees onze versiegeschiedenis