Ik kan niet inloggen met 2FA? Wat nu?

Het gebruik van twee-factor-authenticatie (2FA) is een extra beveiligingslaag om te zorgen dat onbevoegden geen toegang krijgen tot je administratie.

Heb je geen toegang meer tot je mobiele telefoon of een authenticatie app waarin je de 2FA van FactuurSturen.nl hebt geactiveerd dan hebben we hier een aantal tips zodat je mogelijk weer toegang kunt krijgen:

• Controleer of je op andere apparaten of in andere browsers nog wel toegang hebt. Als je een apparaat als vertrouwd hebt gemarkeerd vragen we gedurende een periode van 30 dagen niet om de 2FA code en kun je inloggen met enkel je gebruikersnaam en wachtwoord en kun je, indien gewenst, 2FA uitschakelen.

• Maak je gebruik van een authenticatie app, dan hebben we je bij het inschakelen ge├»nstrueerd om de sleutel (een code van 16 karakters) op te schrijven en op een veilige plaats te bewaren. Gebruik die sleutel om in een authenticatie app als "Google Authenticator" of "Authy" nieuwe toegangscodes te genereren.

Indien je geen backup methode hebt geactiveerd, geen vertrouwde apparaten hebt en geen backup sleutel hebt bewaard is het niet meer mogelijk om toegang te krijgen tot je FactuurSturen.nl-account.

Stuur in dat geval een e-mail naar support@factuursturen.nl met daarin het verzoek 2FA voor jouw account uit te schakelen voorzien van je gebruikersnaam, een kopie legitimatiebewijs, een recent uittreksel van het handelsregister en de klantnaam van je laatst verzonden factuur. Na controle van alle informatie zal je account binnen 4 weken worden ontgrendeld.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
4.9 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Beste beveiliging
IPv6 en beveiliging 100%
100% score
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Dit is hèt product voor de ZZP'er

Eindelijk een tool die je tijd bespaart.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.20.33

De laatste update van ons systeem is van 08-08-2019. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.