Kan ik al mijn facturen exporteren naar mijn computer?

FactuurSturen.nl beschikt over diverse mogelijkheden om jouw gegevens te exporteren. Zo kun je al je facturen of een selectie daarvan in pdf downloaden en een overzicht van betaalde en/of open facturen exporteren naar csv (Excel). Ook kun je jouw debiteuren en producten exporteren naar een csv-bestand.

Exporteerformaten voor facturen

• Excel (csv)

• Losse PDF's met en zonder logo

• Alle PDF's in één bestand

• UBL-formaat (xml)

Wanneer je een selectie van je facturen in één keer wil afdrukken kun je de facturen exporteren naar één enkel PDF-bestand. Dan krijg je één PDF met alle facturen die je eenvoudig kunt afdrukken

Het maken van een export kan bij grote hoeveelheden enige tijd duren. Je kunt maximaal één export tegelijkertijd opvragen

A+
Beste beveiliging
IPv6 en beveiliging 100%
100% score
Gouden Factuur

Dit product is 100% Nederlands

En dus helder, nuchter en goedkoop :)