Hebben jullie ook een koppeling met cloudopslagdiensten?

Het is bij FactuurSturen.nl mogelijk om alle verzonden facturen na verzending automatisch op te laten slaan bij op een online opslagdienst. Op dit moment ondersteunt FactuurSturen.nl de diensten Dropbox, Google Drive en OneDrive.

Een verbinding maken is in een paar klikken geregeld.

Log in en volg deze stappen:
Instellingen Verbindingen Kies jouw dienst

Met deze koppeling kun je ook exports van facturen, producten, klanten en SEPA XML bestanden automatisch opslaan op de cloudopslag.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
4.8 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Beste beveiliging
IPv6 en beveiliging 100%
100% score
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Meer tijd voor leukere dingen :)

Serieus, facturatie is natuurlijk niet het leukste wat er is.

Meld je gratis aan

Heb je een vraag?

Laat het ons weten op en we reageren zo snel mogelijk.

Kijk ook zeker even in onze help-sectie waar wellicht al een antwoord staat.

Volg onze updates

Blijf op de hoogte van nieuwe features en ontwikkelingen rondom facturatie. Zonder spam, beloofd.

Facebook.com/FactuurSturen
@factuursturennl

Huidige systeemversie 2.9.25

De laatste update van ons systeem is van 12-04-2017. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.