Wat wordt er bedoeld met 'Maximaal 15 euro per maand'

Speciaal voor de ondernemers die veel factureren, hebben we een limiet gezet op de kosten. Je betaalt daarom nooit meer dan 15 euro per maand ongeacht het aantal verzonden facturen. Verstuur je in een maand bijvoorbeeld vijf facturen dan betaal je (5 x 0,50 =) 2,50 euro. Verzend je 1.000 facturen dan betaal je slechts 15 euro.

Dit limiet van 15 euro per maand geldt niet voor optionele diensten zoals de onze afdrukcentrale, geavanceerde OCR, SMS-dienst, etc

Maandelijke periodes

De maanden om te controleren of je gratis kunt factureren lopen niet synchroon met de kalendermaanden. De maanden zijn gebaseerd op de dag van je aanmelding. Als je inlogt in je account en links klikt op het menu item Account kun je zien wat jouw maandelijkse periode is en wanneer je gratis factureert.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
4.8 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Op en top beveiligd
Beveiliging Web en Mail
Gouden Factuur
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Al meer dan 11.742.102 facturen verstuurd

Wow! En elke dag sturen we er weer duizenden meer

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.11.30

De laatste update van ons systeem is van 03-07-2018. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.