Kan ik bijlagen meesturen bij een offerte?

Tijdens het maken van een factuur of offerte kun je bijlagen uploaden. Gebruik hiervoor het snelmenu aan de rechter kant. Klik op het paperclipje om bijlagen toe te voegen. Gebruik de bladeren knop of sleep een bestand naar het daarvoor bestemde vakje.

Je kunt ook een standaard bijlage instellen bij je instellingen. Deze bijlage wordt automatisch aan elk nieuw document toegevoegd

Toevoegen van een standaard bijlage

Log in en volg deze stappen:
Instellingen Briefpapier/Profiel Upload standaard bijlage