Hoe kan mijn klant een offerte goedkeuren?

In de e-mail die wordt verstuurd naar jouw klant zit de offerte bijgesloten in PDF-vorm. Indien je dat wenst kun je bij je instellingen aangeven dat je een handtekeningvak wenst in de PDF. De ontvanger kan dan de offerte afdrukken, ondertekenen en per post terug sturen.

Handtekeningvak aan- of uitzetten

Log in en volg deze stappen:
Instellingen Offerte Handtekening veld weergeven op offertes

Direct online accorderen

Het is bij FactuurSturen.nl zelfs mogelijk om de offerte online te laten goedkeuren. In elke e-mail die wij versturen staat een link om de offerte online op te vragen. Op dit scherm kan de ontvanger ook direct een handtekening plaatsen. Zodra de ontvanger aangeeft dat de offerte akkoord is, sturen wij je een e-mail met de ondertekende offerte en markeren we de offerte als akkoord in het systeem.

Online accorderen aan- of uitzetten

Log in en volg deze stappen:
Instellingen Offerte Online accorderen toestaan

A+
Op en top beveiligd
Beveiliging Web en Mail
Gouden Factuur

Dit product is 100% Nederlands

En dus helder, nuchter en goedkoop :)