FactuurSturen.nl Help

Ik heb per ongeluk een document verwijderd, kunnen jullie deze terughalen?

Heeft u per abuis een factuur uit uw account verwijderd, dan is het voor ons mogelijk deze uit een backup te herstellen mist deze minimaal een dag in je administratie aanwezig is geweest en hij niet langer dan 14 dagen geleden is verwijderd.

Het herstellen uit de backup is grotendeels handwerk waardoor wij genoodzaakt zijn hier 10 euro aan kosten voor in rekening te brengen. Deze kosten brengen we in mindering op je FactuurSturen tegoed.

Wil je van deze herstelmethode gebruikmaken dan verzoeken we je om een e-mail te sturen naar support@factuursturen.nl. Vermeld duidelijk je gebruikersnaam en het factuurnummer/de factuurnummers die moeten worden hersteld.

Opnieuw de factuur maken

Je kunt de verwijderde factuur(en) ook zelf opnieuw opmaken. Tijdens het opmaken van de factuur kun je het factuurnummer en de factuurdatum naar wens aanpassen. Wanneer je de factuur niet opnieuw wilt verzenden maar deze wel in het systeem wilt hebben, kies je voor de optie "Zelf afdrukken en versturen". Vervolgens klik je op "OK" zonder de factuur daadwerkelijk af te drukken. De factuur is dan opgeslagen in het systeem.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
4.9 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Op en top beveiligd
Beveiliging Web en Mail
Gouden Factuur
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Meer tijd voor leukere dingen :)

Serieus, facturatie is natuurlijk niet het leukste wat er is.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.20.36

De laatste update van ons systeem is van 09-09-2019. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.

Lees onze versiegeschiedenis