FactuurSturen.nl Help

Hoe maak ik een periodieke factuur?

Een periodieke factuur is niets anders dan een factuur die in een vast herhaalpatroon wordt verstuurd. Denk aan bijvoorbeeld een maandelijkse vaste dienstverlening wat je elke maand factureert.

Binnen FactuurSturen.nl is het mogelijk om periodieke facturen te maken en in te plannen. Je kunt hierin ook aangeven of je de factuur handmatig wenst te versturen of automatisch.

Automatisch versturen

Als je bij een periodiek factuur instelt dat deze automatisch verstuurd moet worden, zullen wij automatisch op de ingestelde data de factuur maken, inboeken in je systeem en versturen naar de klant.

Handmatig versturen

Bij periodieke facturen die je handmatig wilt versturen, zullen we niets automatisch ondernemen. We geven in het systeem aan dat er periodieke facturen zijn die verstuurd moeten worden. In de lijst van facturen zie je precies welke dit zijn en je kunt ze dan ook met een druk op de knop versturen.

Variabelen gebruiken

Wat helemaal handig is bij periodieke facturen, is het gebruik van variabelen in de tekst. Een variabele is een klein stukje code zoals %THIS_MONTH%. Als we dit stukje in de tekst tegenkomen zullen we daar de naam van de huidige maand neerzetten. Als je dit wilt gebruiken hebben we een een lijst van variabelen die je kunt gebruiken.

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Beste beveiliging
IPv6 en beveiliging 100%
100% score
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Meer tijd voor leukere dingen :)

Serieus, facturatie is natuurlijk niet het leukste wat er is.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.54.18

De laatste update van ons systeem is van 19-06-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.

Lees onze versiegeschiedenis