Kan ik meerdere profielen maken met een eigen logo of briefpapier?

Jazeker, je kan meerdere profielen maken. Per profiel kan je vervolgens een logo en/of briefpapier (factuur achtergrond) instellen.

Maak een extra profiel aan

Je profielen worden bewaard bij je instellingen.

1. Ga naar je instellingen

2. Klik op de optie "Profiel briefpapier"

3. Kies de optie "Profiel toevoegen"

4. Geef een naam op van het profiel

5. Druk op "OK"

Er is nu een extra profiel aangemaakt. Klik dit nieuwe profiel aan om het te configureren.

Nieuw profiel gebruiken bij verzending

Wanneer je meerdere profielen hebt, kun je een ander profiel selecteren tijdens het opmaken van een factuur of offerte.

Tijdens het maken van een nieuw factuur of offerte kun je aangeven welk profiel er gebruikt moet worden. Dit kun je rechtsboven aanpassen zodra je bezig bent met een nieuw factuur.

Je kunt bij een profiel aangeven dat het het standaardprofiel is. Bij elk nieuw document wordt dit profiel dan gekozen