Kan ik de promotietekst uitschakelen?

In de uitgaande e-mails plaatsen we onderaan een subtiele reclametekst met een link naar FactuurSturen.nl. Deze promotietekst is voor betalende gebruikers als volgt uit te schakelen:

Log in en volg deze stappen:
Instellingen Systeem Promotie

Help FactuurSturen.nl!

Door de promotietekst te plaatsen help je ons met het aantrekken van nieuwe gebruikers. We zijn je dan ook zeer dankbaar als je de tekst plaatst in de e-mail.

Affiliateprogramma

We beschikken ook over een affiliateprogramma, waardoor je extra FactuurSturen.nl tegoed kunt krijgen als nieuwe gebruikers ons product gebruiken dankzij jou (en je link in je e-mail). Lees meer over ons affiliateprogramma