Ik ben mijn gebruikersnaam/wachtwoord vergeten, wat nu?

Wanneer je je gebruikersnaam en/of wachtwoord bent vergeten kun je op het inlogscherm klikken op "Wachtwoord vergeten". Er zal vervolgens gevraagd worden om je gebruikersnaam of het e-mailadres waarmee je hebt geregistreerd. Als je één van beide invult sturen we je per e-mail je inlognaam en een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Weet je zowel je e-mailadres als je inlognaam niet meer of heb je geen toegang meer tot het betreffende e-mailadres dan kun je een e-mail sturen naar support@factuursturen.nl. Vermeld hierin je volledige naam, bedrijfsnaam, adres en e-mailadres. Stuur tevens als bijlage een scan/foto van je legitimatiebewijs mee. We zullen aan de hand van je gegevens op zoek gaan naar je gebruikersnaam en zullen op verzoek je e-mailadres aanpassen zodat je zelf het wachtwoord kunt aanpassen.

Wij kunnen geen wachtwoorden van gebruikers aanpassen of inzien.

Alleen wanneer alle informatie is meegezonden zullen we je verzoek in behandeling nemen.