Hoe stuur ik bijlagen mee bij mijn facturen?

Tijdens het opmaken van een factuur of offerte kun je bijlagen uploaden. Klik rechts in het snelmenu op het paperclip-symbool om tot maximaal 5MB aan bijlagen toe te voegen.

Bijlagen bewaren wij niet na verzending. Wanneer je een koppeling hebt met online opslagdiensten als Dropbox, Google Drive of Skydrive kunnen we de bijlagen hier wel opslaan. Deze optie kunt u inschakelen bij uw instellingen onder "verbindingen"

Je kunt ook een standaard bijlage instellen bij je instellingen. Deze bijlage wordt automatisch aan elk nieuw document toegevoegd

Toevoegen van een standaard bijlage

Log in en volg deze stappen:
Instellingen Briefpapier/Profiel Upload standaard bijlage