FactuurSturen.nl Help

Factuur inplannen in de toekomst

Als je een factuur wil opmaken maar nog niet wil verzenden kun je deze opslaan als concept. De opgeslagen concepten vind je in het menu links onder de optie "Concepten". Deze kun je vervolgens openen, aanpassen en verzenden wanneer je dat wilt.

Automatisch inplannen

Wil je de factuur automatisch versturen op een specifieke dag dan kan dat ook. In dat geval plan je de factuur in als eenmalige "periodieke" factuur.

Klik op het tandwieltje in het snelmenu aan de rechter kant (1). Zet vervolgens de optie "Periodieke factuur" op "Ja" (2).

Vul nu de gewenste verzenddatum in bij "Verzenden vanaf", pas de frequentie aan naar "Eenmalig" en zet de optie "Verstuur automatisch" op "Ja".

Als de factuur naar wens is opgemaakt kun je deze inplannen door bovenaan de pagina op "Inplannen" te klikken. De factuur zal nu automatisch op de ingestelde datum worden verzonden (tussen 8:00 en 12:00 uur).

Mocht je de factuur nog willen aanpassen dan vind je de factuur in de lijst met periodieke facturen. Je vind deze lijst door links in het menu op "Periodieken" te klikken

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Op en top beveiligd
Beveiliging Web en Mail
Gouden Factuur
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Dit is hèt product voor de ZZP'er

Eindelijk een tool die je tijd bespaart.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.54.18

De laatste update van ons systeem is van 19-06-2024. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.

Lees onze versiegeschiedenis