FactuurSturen.nl Help

Hoeveel kost het gebruik van FactuurSturen.nl?

In tegenstelling tot andere boekhouddiensten en administratiesoftware betaal je bij FactuurSturen.nl geen vast bedrag per maand. Voor ondernemers die weinig facturen versturen en ontvangen is het gebruik zelfs helemaal gratis. Ondernemers die onbeperkt gebruik willen maken van onze dienst betalen een vast bedrag van 50 eurocent per document tot een maximum van 15 euro per maand. Geen addertjes, geen vaste kosten en geen verplichtingen. Zo betaal je bij ons nooit teveel.

Gratis

Het gebruik van FactuurSturen.nl is gratis wanneer je niet meer dan 3 facturen en offertes verzend of inboekt.

Betaald

Wil je onbeperkt gebruik kunnen maken van FactuurSturen.nl dan kun je overstappen naar het betaalde "onbeperkt"-pakket door prepaid tegoed te kopen. Bij een betaald account brengen we voor het versturen en inboeken van facturen en offertes 50 eurocent in mindering op je tegoed. Het versturen van (automatische) herinneringen is altijd gratis.

Aangekocht prepaid tegoed blijft onbeperkt geldig en kan, indien gewenst, automatisch worden aangevuld d.m.v. automatische incasso

Maximaal 15 euro per maand

Als je in een maandelijkse periode 15 euro hebt uitgegeven voor het versturen of inboeken van documenten (exclusief optionele diensten), brengen we de rest van de maandelijkse periode geen geld in rekening voor het versturen en inboeken van documenten. We maken wel gebruik van een fair use policy om buitenproportioneel gebruik te voorkomen. Zie onze fair use policy.

Maandelijkse periodes

Je maandelijkse periode loopt niet gelijk met de kalendermaanden. De maandelijkse periode wordt gebaseerd op de dag van je aanmelding. In het "account"-menu kun je zien van wanneer tot wanneer jouw maandelijkse periode loopt en hoeveel kosten je deze periode hebt gemaakt. Bovenaan de pagina heb je ook de mogelijkheid om een transactieoverzicht te bekijken zodat je precies kunt zien welke kosten je wanneer gemaakt hebt.

Optionele diensten

Naast de kosten voor het inboeken en versturen van facturen en offertes brengen we de volgende kosten in rekening bij gebruik van optionele diensten:

Kunnen we je verder helpen? Stuur gerust een e-mailtje naar

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Beste beveiliging
IPv6 en beveiliging 100%
100% score
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Meer tijd voor leukere dingen :)

Serieus, facturatie is natuurlijk niet het leukste wat er is.

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.20.75

De laatste update van ons systeem is van 06-01-2021. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.

Lees onze versiegeschiedenis