Subverwerkers FactuurSturen.nl

Om FactuurSturen.nl mogelijk te maken, hebben we een samenwerking met een aantal partners. Bij een aantal van deze partners worden ook jouw persoonsgegevens opgeslagen en daarom zijn dit volgens de AVG subverwerkers van jouw persoonsgegevens.

We hebben FactuurSturen.nl zo ingericht en ontwikkeld dat er maar een minimaal aantal subverwerkers nodig zijn om onze dienst aan te kunnen bieden. Dit voorkomt dat je persoonsgegevens bij te veel organisaties terecht komt.

We hebben met onze partners een verwerkersovereenkomst afgesloten om ervoor te zorgen dat ook zij je persoonsgegevens veilig verwerken en jouw privacy en die van jouw klanten gewaarborgd is.

Heb je vragen over onze subverwerkers? Laat het ons weten op .

ABBYY optionele dienst

We gebruiken in de meeste gevallen onss eigen ontwikkelde OCR-algoritme om ingekomen facturen te scannen, maar het is mogelijk om de subverwerker ABBYY in te schakelen voor een nóg betere OCR. Voor deze optionele dienst gebruiken we de diensten van ABBYY.

Dataplace

We draaien onze software op onze eigen servers die geplaatst zijn in de datacenters van Dataplace. Deze servers zijn geplaatst in Nederland en vallen onder de Nederlandse wetgeving.

MessageBird optionele dienst

Om je SMS'jes te sturen met notificaties of voor twee-factor-authenticatie codes gebruiken we de diensten van MessageBird. Deze dienst is optioneel, want je hoeft SMS niet te gebruiken. Je kunt voor twee-factor-authentiatie ook gebruik maken van je eigen authenticator app. Notificaties via SMS zijn ook optioneel.

Mollie

We gebruiken de diensten van Mollie voor het aanschaffen van tegoed bij ons en voor het regelen van het automatisch opwaarderen van je tegoed.

Pingen.com optionele dienst

We gebruiken de diensten van Pingen.com om facturen en offertes per post te laten versturen. Dit doen we alleen als je aangeeft dat je een factuur of offerte wil laten versturen via de post via ons. Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf de factuur of offerte afdrukken en zelf op de post doen.

Uitmuntende score
Gewaardeerd door gebruikers met
5 van 5 sterren
Maximaal haalbare score
Score SSL beveiliging
A+
Op en top beveiligd
Beveiliging Web en Mail
Gouden Factuur
Winnaar Gouden Factuur
Categorie B2B Facturatie
Gouden Factuur

Dit product is 100% Nederlands

En dus helder, nuchter en goedkoop :)

Meld je gratis aan

Huidige systeemversie 2.20.76

De laatste update van ons systeem is van 09-08-2021. En we zijn alweer druk bezig met de volgende versie.

Lees onze versiegeschiedenis